Хотели

Свети Влас крайбрежно село намиращо се на 9 километра от Несебър и на 5 километра на север от Слънчев бряг. Този красив курорт представлява много добра комбинация от море, плажна ивица всичко това разположено в подножието на планина. В близките години курортът Свети Влас се разви като много добра и предпочитана дестинация започивки на море. Изградена е нова инфраструктура и хотели в Свети Влас за почиващите. Това прави хотелите на Свети Влас често избирана дестинация от туристите, желаещи да се насладят на красотата на планината и в същото време да се забавляват на плажната ивица.

Климатичните условия в района са изключително здравословни, а слоновете на планината, морето, горите и плажовете са доказали прекрасните си условия за почивка и релаксация. Има 3 организирани плажа с дължина общо 1,5 километра, като най-дълъг централния плаж. На юг от него се намира по-малкият плаж наречен „Къмпинг”. Третият плаж се намира близо до пристана за яхти с красивото име „Марина”. То е ново, красиво изпълнено и разположено пристанище предлагащо всичко, което ще е нужно на запалените яхтмени и незабравимата им лятна почивка в Свети Влас. Можете вземете под наем и даже да купите яхта, докато професионалните консултанти ви обслужват с усмивка.

Курортът Свети Влас е спокоен, но заедно с това изключителната близост на Слънчев бряг дава възможност да изживеете диви нощи на забавление в летните вечери. Това прави хотелите в Свети Влас и самия Свети влас изключително подходящо място за почивка както на хора търсещи спокойствие и релаксация от градския шум, от семейства с деца както и от хора желаещи да потънат в дивите ритми на нощния живот и забавленията. Хотелите в Свети Влас ще ви предложат професионалните си услуги и приветливо посрещане, което ще допринесе за приятната Ви почивка. Макар и нови хотелите в Свети Влас предлагат на клиентите си обслужване от изключителни професионалисти за да направят почивката Ви спомен който ще пожелаете да изпитате отново.

Хотелите в Свети Влас са комфортни и създават уютна обстановка на гостите си за прекарването на една незабравима ваканция. През тази година те Ви предлагат своите изключително изгодни оферти за пролетните празници. Намерете своя хотел и изживейте един прекрасен Великден 2013. Летният сезон също е изпълнен с промоционални цени за нощувки на туристите, които предварително изберат любимия си хотел и се възползват от намалението при ранни записвания.

Комплекс Манастира

Непосредствено на брега в традиционен български стил с модерни удобства.

Комплекс Воденицата и Компас

Прекрасен хотел близо до плажа предлага всичко необходимо за така желаната почивка.

Хотел Арена 1

Изключително подходящ хотел за търсещите релакс и отмора съчетани с развлечения и динамика.

Хотел Лазур 1 и 2

4 звезден хотел в Свети Влас от най-новите комплекси строени в Свети Влас с всички удобства.

Leave a Reply

Your email address will not be published.