За пътешественици

Почивка на море

Напоследък се забелязва тенденция на все повече български туристи, които предпочитат да прекарат лятната си почивка в някоя от съседните до нас страни като Турция или Гърция, вместо да почиват на родното Черноморие. Това е много жалко, защото все още има много добри места, на които може да запазите нощувка и да останете доволни от обслужването, хотела и самия курорт.

Тези, които са решили все още да не предават родните плажове и да не ги оставят само за чужденците често се налага да избират между това дали да прекарат лятната си почивка на шумни места, предназначени за купон и нощен живот или да изберат вариант за настаняване в хотел, предлагащ тишина и спокойствие, за да използват почивните си дни пълноценно.

Тук дилемата е голяма, но както за почти всичко, така и за този избор има вариант, съчетаващ и двете неща. Село Кошарица предлага много хотели с басейн до Слънчев Бряг, като курорта е буквално на една ръка разстояние – 4 километра или около 7 до 10 минути с превозно средство. Едно много добро място за настаняване в Кошарица може да разгледате тук.

Местността удивлява своите посетители, защото умело съчетава море и балкан на едно място. От хотелите в Кошарица ще имате гледка към основните и най – известни морски курорти като Слънчев Бряг, Несебър и Поморие от едната страна, а от другата се вижда Стара планина, тък като селото е точно в подножието й.

През последните години то се разви страшно много и предлага отлични условия за туризъм. Освен хотели и къщи за гости тук ще откриете и няколко апартхотела, които предлагат апартаменти под наем. Близостта до пясъчните плажове и нощния живот на Слънчев бряг и тишината и прохладните летни вечери привличат всяка година нови почиващи, а голям брой са и тези, които вече всяка година избират именно това място за лятната си почивка. Не се колебайте, а планирайте следващото си море тук, ще останете очаровани.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!