За пътешественици

Слънчев бряг не се използва думата скука

Поводи за усмивки, танци и веселба. Златист пясък, синьо-зелени вълни, черноморски бриз и морски мечти. Незабравими спомени, невероятни изживявания и приятелското „Добре дошли“. Това ви очаква и задължително съпътства през вашата лятна почивка тук. Само на 5 минути разстояние до Несебър на юг и точно толкова и до Свети Влас на север, курортът непрекъснато се разраства и приветливо приветства и посреща всеки свой гост. Буйно строителство на красиви и мащабни хотели, и бурно летуване сред прохлада, атракции и множеството от удобства за незабравима и неповторима почивка. Открити и закрити басейни, за малки и големи, във всевъзможни форми, водни колела,водни ски, джетове, яхти, сърф и всякакви други водни приключения са осигурени за да ви радват и забавляват през всеки ваш ваканционен ден. Курортът още предоставя за радост и удоволствие на своите посетители конна база, боулинг, игрални зали, казина, а за спортните натури –тенис- клубове, спортни игрища, мини-голф.

Тук не може да се скучае. Сред множеството от разнообразни, кокетно разположени по крайбрежието или пръснати като малки мъниста сред целия слънчев курорт, оживяват и изпълват сърцето му хилядите заведения и ресторанти в Слънчев бряг. Изпъстрени в зеленина, имитиращи морски пейзажи, акостирали кораби или пък просто в семпли нюанси малките и големи ресторанти тук са винаги готови да приветливо да ви посрещнат и удобно да ви настанят. Създавайки приятна атмосфера, излъчвайки ведрост и добрина, сервитьорите са винаги и изцяло на ваше разположение, за да ви обслужат професионално. Превъзходна кухня от побрани български ястия, традиционно поднесени с отлежала кехлибарена ракия или пивко червено вино. Богат е наборът от специалитети от европейската и азиатска кухня –превъзходно приготвени от майстор-готвачите. Блини, борш, или пък гюзлеме и дюнер кебап, суши, панакота и богата палитра от екзотични и традиционни чуждестранни ястия. Студените напитки, поднесени с усмивка и приятелска вежливост ще ви доставят не само разхлада през летните дни.

http://rezervaciq.com/слънчев-бряг/ресторанти/тип/ресторанти.html

В Слънчев бряг животът кипи, неспирни са партитата и вечна е забавата. Тук царува доброто настроение. А в заведенията в Слънчев бряг ще се уверите в тази действителност. Безкрайни са удобствата и удоволствията, които курортните заведения предоставят. Богато разнообразие за всеки вкус и интерес, за всека човешка потребност е намерен вариант.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!