За пътешественици

101 хотели в Пампорово или изобилие от възможности

Всеки един курортен град на страната има способността така да омае, че да накара посетителя винаги да се връща на това място. Нека насочим поглед към един планински курорт, носещ името – Пампорово.

Разположен сред приказна красота на самата Родопи планина, даряващ всеки свой гост със свежестта на гори и благоприятстван от климата Пампорово е една от най-предпочитаните дестинации за почивки. Години наред той гради името си, а днес зад лукса стоят имената на множество хотели Пампорово.

Всеки един от тях има за водеща цел да отговори на изискванията на хора с различни нагласи и предпочитания.

Днес в хотели Пампорово могат да се настанят семейства с деца, приятелски компании, възрастни двойки и фенове на спортни туристически походи.

http://rezervaciq.com/пампорово/хотели

Курорт Пампорово има идеални писти за практикуване на зимни спортове като ски, сноуборд. Пистите са оборудвани с най-модерни и луксозни техники и екипировки, а за малките и начинаещите се предлагат часове, провеждани от най-добрите учители на страната. Всичко това е само поредното допълнение, за да бъде почивката незабравимо изживяване.

В Пампорово, любителите на риболов, еко туризъм, билкарство могат да се потопят сред невероятните природни богатства на планината и да се порадват на прохлада дори в най-топлите летни горещини.

За всички гости хотели Пампорово и ресторанти с местна и национална кухня предлагат добро обслужване, прясна храна и идеални условия за нощувки. Цените на някой  заведения в Пампорово са съобразени с възможностите на хора от различни класи. За почитателите на нощния живот и атрактивните забавления, множество дискотеки и барове осигуряват желаната атмосфера.

В търговския център Пампорово са разположени 12 магазина и аптека. Гостите на хотели в Пампорово не са лишени дори от любимите си брандове на предпочитани обувки, спортни облекла и всичко необходимо за една приятна ваканция.

Разположението на комплекса е идеално за обхождане, както пеша, атака и с автомобил, а разстоянията със съседни градове са малки.

Като цяло всеки гост остава не просто благодарен от посрещането в курорта, но и има възможност да се потопи в емоционална, топла и гостоприемна среда по всяко време на годината.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!