Интересно

5 съвета да сте по-млади през отпусаката

Едва ли има дама, която ще отрече, че не мечтае да свали някоя и друга годинка от ЕГН-то си. Уви, да върнем времето назад е невъзможно, но с техники и няколко съвета на специалистите може да променим визията и имиджа си. Ето и тях:

  1. Знаете ли, че неправилно подбрания тоалет не само разваля фигурата, но и създава усещане за излишни килограми и дори обърква представата за реалната възраст?! За да избегнете това, стремете се не само към модата, но и към онова, което ви отива на телосложението. Всеки сезон предлага разнообразие в облеклата и не е нужно да се пускате, точно на онова, което подчертава или засилва ефекта на дефекта ви.
  2. Обърнете внимание на цветовете – черното е смятано за най-елегантния цвят, то е изискан и издължава всяка фигура, без да създава излишни форми. Но да не забравяме и, че черните и тъмни нюанси в най-голяма степен подчертават възрастта ни. Специалистите съветват към подбора на летния гардероб да добави и свежи тонове като светло синьо, розово, бяло, зелено, жълто. Всичко останало е и въпрос на съчетаване на цвета на коса, очи, тен. Дори в службата може да вмъкнете малко разнообразие и когато средата изисква строфа официалност. Така например под тъмния костюм може да добавите ярка риза: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/дългата-риза-любима-на-жените или фишу. Пастелните тонове и светлите цветове определено ще ви подмладят, а с виолетово, дамите на средна възраст ще се почувстват като моделите на подиума. Синият цвят озарява лицата.
  3. Аксесоарите също имат глас в изграждане на младежка визия. Според стилистите украшенията трябва да присъстват, но да са ограничени до това, колко позволява повода и годинките, разбира се. Насочете се към полускъпоценните камъни и нетрадиционни украси.
  4. Обувките си казват думата и в летния сезон. Ако искате по-младежки вид избягвайте тежките и големи платформи. Дори да са носени от тийнейджърите те не са най-добрия избор за дамата на средна възраст. Натоварват краката, създават усещане за тежест, подуване и отоци, а това безспорно ще ви състари.
  5. Дрехи в лятото – избягвайте прекалено обемни, широки и безформени дрехи, дори да ви карат да се чувствате свободно. Прибраният модел: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/дамска-блуза-с-волани-10192042 ще спести някоя и друга годинка и ще подчертае перфектната фигура. Не забравяйте и поне един чифт деним в гардероба. Тази дреха никога не остарява и прави всеки по-младежки див, невинен и секси.

 

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!